Logo da.boatexistence.com

Blev fernando bengoechea nogensinde fundet?

Indholdsfortegnelse:

Blev fernando bengoechea nogensinde fundet?
Blev fernando bengoechea nogensinde fundet?

Video: Blev fernando bengoechea nogensinde fundet?

Video: Blev fernando bengoechea nogensinde fundet?
Video: Strangest Wilderness Disappearances EVER! 2024, Kan
Anonim

En massiv tsunami tog livet af den internation alt anerkendte fotograf Fernando Bengoechea i december 2004. Han var på ferie i Sri Lanka med partneren Nate Berkus. … Fernandos lig blev aldrig fundet. Han var 39.

Blev Nate Berkus partner fundet?

Og det var hovedmålet - at trække vejret. Mens Nate Berkus overlevede tragedien, blev Fernando Bengoecheas lig aldrig fundet. Fotografen var 39 på det tidspunkt. Den fhv. par mødtes et år tidligere i 2003.

Hvad skete der med Nate Berkus i tsunamien?

Berkus mistede sin mangeårige kærlighed, fotografen Fernando Bengoechea, i tsunamien, mens de holdt ferie i Sri Lanka. Parret blev fejet ud af deres hytte ved stranden, da den massive bølge ramte, og blev til sidst adskilt af det brusende vand.

Er Nate Berkus og Oprah stadig venner?

Nate Berkus har været Oprahs ven og foretrukne indretningsarkitekt i årevis. Han og Jeremiah er fanfavoritter på Oprah, som deltog i deres bryllup. Oprah-scenen betyder, at du har gjort det stort.

Hvorfor ændrede Jeremiah Brent sit navn?

I 2004, mens de to var på rejse, døde Bengoechea chokerende i den srilankanske tsunami. "Hans mellemnavn var Oskar," afslørede Berkus til People. … "Og jeg ærer den historie." Som en hyldest til denne følelsesladede tid i Berkus' liv foreslog Brent de navngiver deres søn efter Berkus' tidligere partner

Anbefalede: