Logo da.boatexistence.com

Betyder det før vant til?

Indholdsfortegnelse:

Betyder det før vant til?
Betyder det før vant til?

Video: Betyder det før vant til?

Video: Betyder det før vant til?
Video: Короткая Женская стрижка Пошагово | Уроки стрижек | Полная Технология выполнения короткой стрижки! 2024, Kan
Anonim

Brugt til er en sætning, der kan betyde "vant eller vant til" eller henviser til noget fra fortiden, som ikke længere er sandt. Brug til og vant til bruges også ofte i engelsk grammatik som modale verbum.

Hvad er forskellen mellem vant og vant til?

Som adjektiver er forskellen mellem vant og brugt, at vant er kendt gennem brug; sædvanlig; sædvanligt, mens det bruges, er, at det er eller har eller er blevet brugt.

What mean used to?

Brugt til at referere til noget velkendt eller rutinemæssigt, som i "Jeg er vant til at stå tidligt op på arbejde", eller at sige, at der gentagne gange skete noget i fortiden som f.eks. "Vi plejede at gå mere ud." Brug til forekommer typisk med gjorde; "plejede du at arbejde der?" eller "det plejede ikke at være sådan," som beskriver noget tidligere, der …

Hvad kan jeg sige i stedet for vant til?

Brugte synonymer

På denne side kan du opdage 8 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for vant til, som: vant til, bekendt med, vanttil, for vane at være fortrolig med, akklimatiseret, plejer og bruge.

Hvad kan bruges i stedet for brugt til?

Brug af 'ville' i stedet for 'vant til'

Vi bruger 'ville', når vi vil tale om, hvor ofte en fortidens vane skete. Det kan have samme betydning som 'vant til'. For eksempel: 'Jeg plejede at svømme to gange om ugen.

Anbefalede: