Logo da.boatexistence.com

Hvor mange pints i en firkin øl?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange pints i en firkin øl?
Hvor mange pints i en firkin øl?

Video: Hvor mange pints i en firkin øl?

Video: Hvor mange pints i en firkin øl?
Video: American Amber Ale. All Grain Brew Session. 2024, Kan
Anonim

A firkin er et 72 pint metalfad. De fleste pubber tager deres fadøl i firkins. For at servere fra en firkin skal du bruge: en hane, en spille.

Hvad er en firkin i pints?

72 pints lys (u-sedimenteret) ale på et fad, serveret i hånden fra en hane til glasset. Så tæt som du kan komme på den ultimative real ale pint derhjemme. Disse tønder fyldes på bestilling.

Hvad er en firkin øl?

A Firkin er et fad, der bruges af britiske bryggere til levering af fadkonditioneret øl til pubben En firkin rummer en kvart tønde (9 Imperial gal; 10,8 US gal. 41 l). En firkin blev oprindeligt lavet af træstænger bundet med jernbøjler, men er nu mere almindeligt lavet af rustfrit stål eller aluminium.

Hvor meget rummer svinehoveder?

Til sidst blev et svinehoved vin til 63 US gallons (52,5 imp gal; 238,5 L), mens et hogshead af øl eller ale er 64 gallons (250 L, hvis gamle øl/ale gallons, 245 L hvis imperial). Et svinehoved blev også brugt som måleenhed for sukker i Louisiana i det meste af det 19. århundrede.

Hvor længe holder en polypin?

Når du er klar, undgå at flytte eller forstyrre din polypin, og for at sikre friskheden af din øl indtages den bedst inden for 5 dage efter åbning. Under ideelle opbevaringsforhold kan en polypin holde i 2 uger uåbnet Hvis polynålen er pustet op, bare rolig, det betyder bare, at du muligvis skal udlufte den for at frigive den overskydende gas.

Anbefalede: