Logo da.boatexistence.com

Kan useeffect være inde i en funktion?

Indholdsfortegnelse:

Kan useeffect være inde i en funktion?
Kan useeffect være inde i en funktion?

Video: Kan useeffect være inde i en funktion?

Video: Kan useeffect være inde i en funktion?
Video: Mastering useEffect: Avoid Using useEffect! 2024, Kan
Anonim

useEffect bør ikke placeres i en funktion. Du behøver ikke den starttællefunktion. onClick kan opdatere en tilstand og lade useEffect lytte til ændringen af den tilstand.

Kan vi bruge useEffect i en funktion?

Hvorfor kaldes useEffect inde i en komponent? Ved at placere useEffect inde i komponenten giver os adgang til tælletilstandsvariablen (eller eventuelle rekvisitter) lige fra effekten. Vi behøver ikke en særlig API for at læse den - den er allerede i funktionsomfanget.

Hvordan kalder du en hook inde i en funktion?

Call Hooks At The Top LevelKald ikke Hooks inde i sløjfer, betingelser eller indlejrede funktioner. Brug altid Hooks på det øverste niveau af din React-funktion. Ved at følge denne regel sikrer du, at Hooks kaldes i samme rækkefølge, hver gang en komponent gengiver.

Hvordan kalder du en krog i klassekomponenter Reager?

Brug af hook som HOCI vores tilfælde vil vi videregive vores hook-funktion som en prop. import Reager fra 'reager'; importer { useScreenWidth } fra './hooks/useScreenWidth'; eksport const withHooksHOC=(Komponent: enhver)=> { return (rekvisitter: enhver)=> { const screenWidth=useScreenWidth; return <Component {…

Hvad er en tilpasset krog?

Custom Hooks er en mekanisme til at genbruge stateful logic (såsom at oprette et abonnement og huske den aktuelle værdi), men hver gang du bruger en brugerdefineret Hook, vil alle tilstande og effekter inde i det er fuldstændigt isolerede. Hvordan bliver en tilpasset krog isoleret? Hvert opkald til en Hook får en isoleret tilstand.

Anbefalede: