Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kom milken i fængsel?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kom milken i fængsel?
Hvorfor kom milken i fængsel?

Video: Hvorfor kom milken i fængsel?

Video: Hvorfor kom milken i fængsel?
Video: How Michael Milken Changed Wall Street 2024, Kan
Anonim

Milken blev tilt alt for afpresning og værdipapirsvindel i 1989 i en undersøgelse af insiderhandel. … Milken blev idømt ti års fængsel, idømt en bøde på $600 millioner og permanent udelukket fra værdipapirindustrien af Securities and Exchange Commission.

Hvorfor blev Milken fængslet?

Han sluttede sig til Drexel Burnham Lambert i 1969 og begyndte at handle med højforrentede obligationer, hvilket gav ham tilnavnet Junk Bond King i 1980'erne. Milken blev tilt alt og tilbragte næsten to år i fængsel efter erkendte sig skyldig i anklager om værdipapirsvindel Milken blev udelukket på livstid fra værdipapirindustrien.

Hvor kom Milken i fængsel?

I januar 1993, da Milken var færdig med at afsone sin fængselsdom i den renoverede hærkaserne i det ironisk navngivne Pleasanton, Californien, 30 miles nordøst for San Jose, gik han ind for en rutinemæssig lægeundersøgelse.

Er Ivan Boesky stadig rig?

På toppen af sin investeringsvirksomhed havde Boesky tilsyn med en investeringsfond med over 3 milliarder USD i aktiver, og han havde en nettoværdi på mere end 200 millioner USD (mere end 475 USD) million i dagens penge) og en plads på Forbes 400-listen over USA's rigeste mennesker.

Hvad spiser Michael Milken?

Milken var ikke altid så sojabevidst. I det meste af sit liv spiste han en diæt med stress og fedtholdige fødevarer såsom hotdogs, bøf og pizza i Chicago-stil.

Anbefalede: