Logo da.boatexistence.com

Er julianne Moore gift?

Indholdsfortegnelse:

Er julianne Moore gift?
Er julianne Moore gift?

Video: Er julianne Moore gift?

Video: Er julianne Moore gift?
Video: Julianne Moore on Not Buying the "Fear of Aging" Brainwashing | Makeup & Friends | Westman Atelier 2024, Kan
Anonim

Julie Anne Smith, professionelt kendt som Julianne Moore, er en amerikansk skuespillerinde og forfatter. Hun har været produktiv i film siden begyndelsen af 1990'erne, og hun er især kendt for sine portrætteringer af følelsesmæssigt urolige kvinder i både uafhængige film og blockbuster-produktioner.

Er Julianne Moore stadig gift?

Den anerkendte skuespillerinde Julianne Moore har været gift med filminstruktøren Bart Freundlich i næsten to årtier. Moore, kendt for at opretholde en relativt lav offentlig profil, har optrådt i nogle af sin mands film.

Har Julianne Moore en søn?

Moore indledte et forhold med Bart Freundlich, hendes instruktør på The Myth of Fingerprints, i 1996. Parret har en søn, Caleb Freundlich (født december 1997) og en datter, Liv Freundlich (født april 2002).

Hvornår fik Julianne Moore børn?

Julianne Moore fik sit første barn, Caleb Freundlich, i 1997 med sin partner, Bart Freundlich. Så, i 2002, fødte Moore sin datter, Liv Freundlich. Som Moore fort alte til The Guardian i 2008, var det at have en dreng og en pige, hvad hun altid havde drømt om.

Hvor gammel var Julianne Moore, da hun fik sit første barn?

Moore var 37, da hun fik sønnen Caleb, og hun og Burt Freundlich bød velkommen til datteren Liv fire et halvt år senere.

Anbefalede: