Logo da.boatexistence.com

Hvem kan udføre moderat komplekse tests?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kan udføre moderat komplekse tests?
Hvem kan udføre moderat komplekse tests?

Video: Hvem kan udføre moderat komplekse tests?

Video: Hvem kan udføre moderat komplekse tests?
Video: Autonomic Testing 2024, Kan
Anonim

Klassificering af moderat kompleksitet har krav til laboratoriedirektøren, klinisk konsulent, teknisk konsulent og testpersonale Klassificering af høj kompleksitet har krav til laboratoriedirektøren, klinisk konsulent, teknisk vejleder, overordnet supervisor og testpersonale.

Hvem kan udføre CLIA moderat kompleksitet?

3. Hvem kan lede et klinisk laboratorium i Californien? Kun en autoriseret læge og kirurg, en autoriseret osteopat eller en autoriseret doktorgradsforsker kan lede et laboratorium i Californien.

Kan sygeplejersker udføre test med høj kompleksitet?

CMS-vejledningen til sine CLIA-inspektører pålægger dem at acceptere en bachelorgrad i sygepleje som en biologisk videnskabsgrad, der kvalificerer indehaveren til at udføre selv højkompleksitetstest, og at en associeret i sygepleje kvalificerer indehaveren til at udføre moderat kompleksitetstest.

Kan MLT udføre test med høj kompleksitet?

For eksempel tillader nogle laboratorier medicinske laboratorieteknikere (MLT'er) at udføre højkompleksitetstest på grund af mangel på medicinske laboratorieteknologer (MT'er) i hele landet. I henhold til CLIA-reglerne bør MLT'er dog kun arbejde i områder med moderat kompleksitetstest, som kræver begrænsede uafhængige vurderinger.

Hvad betragtes som en moderat kompleks test?

En test defineret af Clinical Laboratory Improvement Amendments fra 1988 (CLIA) som en, der kræver grundlæggende laboratorieviden og træning for personale, der udfører testen.

Anbefalede: