Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder navnet abigail?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder navnet abigail?
Hvad betyder navnet abigail?

Video: Hvad betyder navnet abigail?

Video: Hvad betyder navnet abigail?
Video: Do you want to name your baby Abigail? Analysis of the name Abigail 2024, Kan
Anonim

Abigail betyder " årsag til glæde" eller "fars glæde" på hebraisk. I Bibelen beskrives Abigail som en smuk og intelligent kvinde. … Hun blev rost for sin intelligens og loyalitet. Oprindelse: Abigail er et hebraisk navn, der betyder "årsag til glæde." Køn: Abigail bruges mest som pigenavn.

Hvad er den åndelige betydning af navnet Abigail?

Navnet kommer fra det hebraiske navn אֲבִיגַיִל / אֲבִיגָיִל Avigail, der betyder " min fars glæde" (alternativt "min far er jubel", eller "min far er glæde"). Det er også et efternavn. Abigail var kong Davids hustru i den hebraiske bibels Samuelsbog og beskrives som en intelligent, smuk, loyal kvinde.

Er Abigail et smukt navn?

Et stærkt feminint navn med dybe bibelske og historiske bånd, Abigail er et solidt valg for kommende forældre. Berømte Abigails omfatter førstedamerne Abigail Adams og Abigail Fillmore og skuespillerinden Abigail Breslin. … Forældre kan også vælge den stærkere Gail eller søde Bibi.

Er Abigail et sjældent navn?

Abigail Oprindelse og betydning

Navnet Abigail er et pigenavn med hebraisk oprindelse, der betyder "min far er glad". … Nu er Abigail tilbage i stor stil - det har været blandt de 10 bedste pigenavne i flere år og et af de mest populære pigenavne, der starter med A -begunstiget for sin lidt ordentlige vintagecharme.

Hvad er et godt kaldenavn for Abigail?

Det mest almindelige kaldenavn for Abigail er Abby. Andre kaldenavne inkluderer Abbie, Ab, Abster og Gail. Berømte personer med navnet Abigail omfatter skuespillerinderne Abigail Breslin og Abbie Cornish.

Anbefalede: