Logo da.boatexistence.com

Var choktroopers kloner?

Indholdsfortegnelse:

Var choktroopers kloner?
Var choktroopers kloner?

Video: Var choktroopers kloner?

Video: Var choktroopers kloner?
Video: Star Wars Battlefront II Mod - Rhen Var: Harbor - Shock Troopers Galactic Marines (SCM) - Clone Wars 2024, Kan
Anonim

Klonchoktropper var højt dygtige klontropper, der dannede Coruscant-garden under klonkrigene, en kamp mellem den galaktiske republik og Confederacy of Independent Systems.

Er choktroopers kloner?

Choktropper eksisterede i både de kejserlige styrker og i oprørsalliancen. De var en af flere specialiserede typer af infanteri, oprindelse som kloner underClone Wars-æraen; eksempler på denne type choktrooper kan ses i den animerede serie The Clone Wars.

Er Coruscant Guard choktroopers?

The Coruscant Guard var en afdeling af elite-klone-choktropper fra Grand Army of the Republic, organiseret til at tjene som en militærpolitistyrke og beskytte den Galaktiske Republiks hovedstadsplanet i Coruscant.… Under klonkrigene blev kommandør Fox en af de mest dekorerede soldater i republikkens militær.

Hvorfor kloner stormtropper ikke længere?

Kloner tjente som choktropper på højt niveau og forblev et betydeligt militært aktiv i årevis efter republikkens opløsning, selvom de til sidst begyndte at blive erstattet med almindelige rekrutter. Hovedmotivationen for skiftet til Stormtroopers var simpelthen, at kloning blev for dyrt

Hvem var stormtrooper-klonerne?

Bortset fra nogle få eksterne kilder var langt størstedelen af stormtropperne Fett-kloner, konstrueret gennem Kaminoan- og Arkanian-processer.

Anbefalede: