Logo da.boatexistence.com

Hvad er mikrosiemens per centimeter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er mikrosiemens per centimeter?
Hvad er mikrosiemens per centimeter?

Video: Hvad er mikrosiemens per centimeter?

Video: Hvad er mikrosiemens per centimeter?
Video: What is TDS and Conductivity ? How can i convert conductivity to TDS as ppm or microsiemens/cm ? 2024, Kan
Anonim

Microsiemens Per Centimeter (µS/cm) er en enhed i kategorien elektrisk ledningsevne Det er også kendt som mikrosiemens per centimeter, mikrosiemens/centimeter. Microsiemens Per Centimeter (µS/cm) har en dimension på M-1L- 3T3I2 hvor M er masse, L er længde, T er tid, og I er elektrisk strøm.

Hvad måler mikrosiemens?

Mikrosiemens er den SI-definerede enhed lig med mikromho. En mikrosiemens er elektrisk ledningsevne lig med 1/1.000.000 af en siemens, hvilket er lig med en ampere pr. volt. Mikrosiemens er et multiplum af siemens, som er den SI-afledte enhed for elektrisk ledningsevne.

Hvad er konduktivitetsmikrosiemens?

Den specifikke ledningsevne måles ved at sende en strøm mellem to elektroder (en centimeter fra hinanden), der placeres i en prøve af vand. Måleenheden for ledningsevne er udtrykt i enten mikroSiemens (uS/cm) eller mikromhos (umho/cm), som er det gensidige af modstandsenheden, ohm.

Hvordan konverterer du Microsiemens pr. cm til PPM?

Disse TDS-målere, der hovedsagelig er lavet til det europæiske marked, måler faktisk en opløsnings elektriske ledningsevne og viser resultatet i ppm ved hjælp af følgende formel: ppm₆₄₀=640 ∙ σ, hvor σ er ledningsevnen i mS/cm. Nogle gange viser TDS-målere information i ppt, hvilket betyder "dele promille ".

Hvad er ledningsevne mS cm?

Konverter millisiemens/centimeter [mS/cm] til elektrisk ledningsenhed [EC] længde- og afstandsomformer. Massekonverter. Tørvolumen og almindelige madlavningsmålinger. Områdekonverter.

Anbefalede: