Logo da.boatexistence.com

Hvad bruges hollandske ovne til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges hollandske ovne til?
Hvad bruges hollandske ovne til?

Video: Hvad bruges hollandske ovne til?

Video: Hvad bruges hollandske ovne til?
Video: OMNIA: varmluftsovn til rygsækken 2024, Kan
Anonim

Hollandske ovne er fantastisk alsidige og perfekte til bagning, stegning, bruning, stegning, stegning og friturestegning. Mens stege og gryderetter er gode opskrifter på en hollandsk ovn, vil du måske blive overrasket over, at du også kan bage brød i en hollandsk ovn.

Hvad er meningen med en hollandsk ovn?

Hollandske ovne er gode til gryderetter, saucer, supper, braiser eller enhver anden madlavningsmetode med fugtig varme. Denne gryde kan tilberede en gryde eller en hel kylling. Du kan brune kød og grøntsager på komfuret og lade dem simre væk, eller du kan overføre din gryde til ovnen for at afslutte tilberedningen der.

Har du virkelig brug for en hollandsk ovn?

En god hollandsk ovn er et køkken, der er vigtigt, tungt og tykt nok til at lede og holde på varmen og dybt nok til at håndtere store stykker kød og kvarts kogevæske. Mens en hollandsk ovn er ideel til braiser, gryderetter og chili, kan du bede den om at gøre meget mere.

Kan en hollandsk ovn bruges til alt?

Med undtagelse af trykkogning kan en hollandsk ovn alt, hvad en multikoger kan og så lidt: brune, koge, braisere, bage og friturestege. … Faktisk kan denne ene pande erstatte din langsom komfur, bouillongryde, pastagryde, brødform og frituregryde.

Hvad tilberedes norm alt i en hollandsk ovn?

En god hollandsk ovn fungerer som det vigtigste og mest alsidige madlavningskar i dit køkken. De er gode til både komfuret og ovnen, hvilket gør dem ideelle til at braisere kød; tilberedning af supper, gryderetter og saucer; kogende vand til pasta; stegning af kylling; og endda bagning af brød.

Anbefalede: