Logo da.boatexistence.com

Hvor er umatilla nationalskov?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er umatilla nationalskov?
Hvor er umatilla nationalskov?

Video: Hvor er umatilla nationalskov?

Video: Hvor er umatilla nationalskov?
Video: How I Make Money Outside of Day Trading 2024, Kan
Anonim

Umatilla National Forest, i Blue Mountains i det nordøstlige Oregon og det sydøstlige Washington, dækker et område på 1,4 millioner acres. I faldende rækkefølge af landareal er skoven placeret i dele af amterne Umatilla, Grant, Columbia, Morrow, Wallowa, Union, Garfield, Asotin, Wheeler og Walla Walla.

Hvorfor er Umatilla National Forest lukket?

Umatilla National Forest-lander midlertidigt lukket

Målet med lukningen er proaktivt at beskytte offentlighedens og brandmændenes sikkerhed, da skoven fortsætter med at aktivt undertrykke store naturbrande på Skov, mens den også reagerer på nye røgrapporter.

Er Jubilee Lake i Oregon åben?

Arealstatus: Åben Det er et fremragende sted at undslippe sommervarmen. Dagbrugsområdet giver adgang til søen og tilbyder en række rekreative aktiviteter for besøgende på alle niveauer, herunder fiskeri og vandrestier.

Er Malheur National Forest lukket?

For at beskytte offentlig og ansattes sundhed, den 29. juli 2021, er Malheur National Forest-kontorerne i John Day, Prairie City og Hines, Oregon midlertidigt LUKKET for adgangstjenester.

Hvilken nationalskov ligger Wallowa-søen i?

Dette område er i Wallowa-Whitman National Forest og omfatter den berømte Eagle Cap Wilderness. Wallowa Lake State Park er en base, hvorfra besøgende kan udforske bjerglandet og tilgangene til Hells Canyon National Recreation Area ved Snake River.

Anbefalede: