Logo da.boatexistence.com

Kunne Thor overleve at knipse handsken?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Thor overleve at knipse handsken?
Kunne Thor overleve at knipse handsken?

Video: Kunne Thor overleve at knipse handsken?

Video: Kunne Thor overleve at knipse handsken?
Video: Film Theory: Will Marvel BREAK in One Punch? (Infinity War Vibranium vs. One Punch Man) 2024, April
Anonim

A: Thor i denne film kunne ikke gøre det, kun Hulk var stærk nok til at lave snappen uden at dø Vi er stadig ikke sikre på, om Captain Marvel også kan modstå alt kraften i Infinity Stones på én gang. Grunden til, at vi valgte at lade Iron Man gøre det i sidste ende var, at han var den nærmeste på Thanos på det tidspunkt.

Kan Thor håndtere handsken?

Smart Hulk (Mark Ruffalo) brugte Starks nano-teknologiske håndske med kraften fra alle seks Infinity Stones og bragte ofrene for Thanos' snap tilbage. … Som en halvgud er Thor i stand til at bruge alle seks Infinity Stones på samme tid, måske endnu mere end Hulken.

Hvem kan overleve at knipse handsken?

Hvem: Hulk/Banner. Bruce og Tony arbejder sammen om at lave deres en Iron Infinity Gauntlet, og Hulk siger, at han er den eneste, der er stærk nok til at overleve at knipse Gauntlet.

Hvorfor fik Thor ikke lov til at bære hansken?

Ved at gøre dette startede en debat om, hvem der skulle bære handsken, med Thor (Chris Hemsworth) en af de mennesker, der følte, de var i stand til. … Quora-bruger, J. E Taylor, har antydet, at det kan skyldes nogle af Thors fysiske ændringer i Endgame, som gjorde ham uegnet til at efterlade handsken.

Er Thor stærkere end Thanos uden handsken?

Thanos var kun i stand til at overmande Thor, fordi han havde Power Stone og var flankeret af sin Black Order. Thor hjælper til sidst med at bygge Stormbreaker og dræber næsten Thanos, som har en komplet Infinity Gauntlet på.

Anbefalede: