Logo da.boatexistence.com

Hvem var tavleren Brooklyn nine ni?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var tavleren Brooklyn nine ni?
Hvem var tavleren Brooklyn nine ni?

Video: Hvem var tavleren Brooklyn nine ni?

Video: Hvem var tavleren Brooklyn nine ni?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Juli
Anonim

Jake og Gina tager ud på deres 20. gymnasietræf. Hans gamle klassekammerater husker stadig Jake som "Tattleren", for at have snakket om det populære barn Brandon Bliss, så han og Amy satte sig for at rense hans navn.

Var Jake The Tattler?

Jake er bekymret, da hans high school-omdømme blev påvirket efter en hændelse, hvor et kommende røveri blev aflyst, efter at nogen fort alte rektor, og alle antog, at det var Jake, hvilket gav ham kaldenavnet "The Tattler" og ødelægger hans sidste år.

Hvem var hackeren i Brooklyn 99 sæson 6?

Corey Park, også kendt under sit web-håndtag Savant, er en internethacker, der er ansat til at være I. T. Direktør ved 99th Precinct. Han optræder i Sal's Pizza and Payback.

What was the crinkle Brooklyn 99?

Tilbage i distriktet er Holt fuldt ud investeret i crinkle-spillet. De har besluttet, at lyden skal være en yoghurt, der åbnes, og Terry sidder i telefonen og venter på at svare. Desværre tager de fejl. Det viste sig at være en pose kartoffelchips, der blev åbnet (hvilket var Hitchcocks første gæt).

Hvad er det tristeste afsnit af Brooklyn Nine Nine?

Afsnittet "He Said, She Said". Den konkurrerer med "Moo Moo" og " Game Night" som det mest triste afsnit af hele serien. Der er Amys grund til, at hun er fast besluttet på at se offeret vinde.

Anbefalede: