Logo da.boatexistence.com

Bår du en halskæde med en pailletkjole?

Indholdsfortegnelse:

Bår du en halskæde med en pailletkjole?
Bår du en halskæde med en pailletkjole?

Video: Bår du en halskæde med en pailletkjole?

Video: Bår du en halskæde med en pailletkjole?
Video: 🙄 How Meghan’s still so recognizable with the glasses, mask and hat 🛍️ 2024, Kan
Anonim

Kjoler med pailletter har faktisk sjældent brug for en halskæde, især hvis du har valgt et par fantastiske øreringe! Lad halsudskæringen tage føringen. … Hvis du har en stropløs pailletkjole på, det generelle råd er at gå uden halskæde.

Er pailletter i stil 2021?

Pailletter. … Pailletter kan pifte ethvert outfit op, uanset om det er så lille som pailletter på smykker eller så fængende som en kjole med pailletter. Der er så mange sjove måder at style pailletter på, og jeg blev så glad, da jeg hørte, at de ville blive populære i efterårets 2021-modetrends.

Hvordan bærer du en pailletkjole afslappet?

Sådan klæder man pailletter

  1. Tilføj denim. Denim er sådan en nem måde at klæde ethvert outfit på. …
  2. Smid dit hår op. At kaste dit hår op i en knold eller hestehale er sådan en nem måde at gøre et look mere ubesværet på. …
  3. Bær sneakers. …
  4. Par dem med en t-shirt. …
  5. Hold dit tilbehør begrænset.

Går perler med pailletter?

Pearls er en ideel mulighed, når du vil sikre dig, at din pailletkjole ser sofistikeret ud. Bær en perlehalskæde eller en prinsesselang halskæde med en stroppeløs, scoop- eller V-hals-kjole. … Simple perle øreringe kan også hjælpe med at tilføje noget elegance til en pailletkjole.

Kan pailletkjole bruges i løbet af dagen?

Så længe du overholder kontorets påklædningskodeks, og du føler dig selvsikker og godt tilpas, , kan du absolut bære pailletter i løbet af dagen. … En knælang kjole med hvirvlende pailletter og et flatterende skær i taljen vil se passende ud med lukkede sko.

Anbefalede: