Logo da.boatexistence.com

Bår du en bh med en dirndl?

Indholdsfortegnelse:

Bår du en bh med en dirndl?
Bår du en bh med en dirndl?

Video: Bår du en bh med en dirndl?

Video: Bår du en bh med en dirndl?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Dirndls udsætter norm alt en del sp altning, så det er bedst at bære en støttende bh med masser af løft. Mange butikker, der fører dirndler, sælger også push-up bh'er, kendt i området som en bustehouder eller BH.

Hvordan har du en dirndl på?

forklædet bindes i den naturlige talje, der dækker sømmen. Du kan enten binde forklædet i en sløjfe bagpå eller bringe båndene rundt foran og binde det i en sløjfe. Sæt buen på venstre side, hvis du er single, og på højre side, hvis du er gift.

Bår du en underkjole med en dirndl?

At bære en dirndl- eller en trachten-nederdel uden en passende underkjole er en ægte mode-faux-pas. Traditionen dikterer, at disse typer beklædningsgenstande skal kombineres med tre vitale stykker undertøj for at sikre, at de ser bedst ud: dirndl bh'en, et par dirndl bloomers eller underbukser og en underkjole-nederdel.

Bår du sokker med en dirndl?

Sko og sokker – Dirndls kan bæres med pumps eller flade ballerina-sko. Knælange sokker er almindelige, men sokker springes ofte helt over til fordel for strømpebukser.

Kan jeg have en dirndl på hver dag?

Denne dirndl er bogstaveligt t alt designet til hverdagsbrug. Den kan maskinvaskes og nem at passe, én ensfarvet med et matchende forklæde (så folk i købmanden går ud fra, at det er en yndig kjole), og super nem at pynte op eller ned med tilbehør!

Anbefalede: