Arbejder anklageren ronan for thanos?

Indholdsfortegnelse:

Arbejder anklageren ronan for thanos?
Arbejder anklageren ronan for thanos?

Video: Arbejder anklageren ronan for thanos?

Video: Arbejder anklageren ronan for thanos?
Video: Ronan Farrow REACTS to Matt Lauer’s Accusations He Didn't Fact-Check 'Catch and Kill' 2024, Oktober
Anonim

Ronan optræder første gang i 2014-filmen Guardians of the Galaxy. … Han indvilliger i at genvinde en kugle til Thanos i bytte for sidstnævntes hjælp til at ødelægge Xandar, kun for at give afkald på deres aftale, da Ronan erfarer, at kuglen indeholder en uendelig sten, som han kan bruge til at udslette Xandar selv.

Hvorfor sendte Thanos Ronan?

Guardians of the Galaxy introducerede døtrene af Thanos, Nebula og Gamora til Marvel Cinematic Universe. … Det er denne fiasko, der får Thanos til at sende sine døtre til Ronan, hvilket giver Gamora mulighed for at handle mod sin far ved at blive viklet ind i Star-Lord og de andre snart kommende Guardians

Hvem er Ronans højre hånd?

Korath var en Kree-agent, der tjente i Starforce under Kree-Skrull-krigen under kommando af Yon-Rogg, og i 1995 hjalp han holdet med at kæmpe mod svindende Skrull-modstand.

Er Anklageren Ronan god eller dårlig?

Ronan the Accuser er en skurk, der er blevet antihelt fra Marvel Comics og tænd og sluk-antagonisten fra Guardians of the Galaxy-teamet samt en fjende af forskellige superhelte i Marvel-universet, inklusive De Fantastiske Fire. Han er leder af anklagerkorpset, elitemilitærpolitiet i Kree Empire.

Hvem er Thanos-assistent i Avengers?

Ebony Maw optræder i Avengers Assemble, med stemme fra René Auberjonois. Han tjener den sorte orden under Thanos. Ebony Maw optræder i Guardians of the Galaxy, med stemme fra James Urbaniak.

Anbefalede: