Var elia martell smuk?

Indholdsfortegnelse:

Var elia martell smuk?
Var elia martell smuk?

Video: Var elia martell smuk?

Video: Var elia martell smuk?
Video: Rhaegar & Lyanna | But that's a sadder story. 2024, September
Anonim

Elia Martell blev sagt for at være smuk, slank, med sorte øjne og en flad brystkasse. Hun havde altid et delikat helbred, da hun blev født en måned for tidligt, hvilket ikke tillod hende meget rejse i sin ungdom.

Hvorfor forlod rhaegar targaryen Elia?

Targaryen-familien har en historie med polygami, der går tilbage til Aegon Erobreren, som var gift med begge sine søstre samtidigt. Men det er ikke tilfældet med Rhaegar. Han forlod Elia - et ægteskab arrangeret af den gale konge - for Lyanna, som han forelskede sig i, og hun gengældte tilsyneladende den kærlighed.

Er Elia Martell Lyanna Stark?

Lyanna blev forlovet med Lord Robert Baratheon, den unge leder af House Baratheon, mens prins Rhaegar, arving til Jerntronen, var gift med den dornske prinsesse Elia Martell pr. politisk arrangement.

Er Elia Martell Jon Snows mor?

Aegon Targaryen var søn af kronprins Rhaegar Targaryen og prinsesse Elia Martell. Han havde en ældre søster, Rhaenys Targaryen, og en yngre halvbror til faderen, der også hed Aegon, men opvokset under navnet Jon Snow.

Hvem forlod rhaegar targaryen Elia for?

Sæson 4. Oberyn Martell fortæller Tyrion Lannister, hvordan Rhaegar forlod Elia Martell, Oberyns egen søster, for Lyanna.

Anbefalede: