Logo da.boatexistence.com

Hvad er ricinusolieplante?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ricinusolieplante?
Hvad er ricinusolieplante?

Video: Hvad er ricinusolieplante?

Video: Hvad er ricinusolieplante?
Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2024, Juni
Anonim

Ricinus communis, ricinusbønne- eller ricinusolieplanten, er en art af flerårig blomstrende plante i spirefamilien, Euphorbiaceae. Det er den eneste art i den monotypiske slægt, Ricinus, og understammen, Ricininae.

Hvad bruges ricinusolieplanten til?

Ricusolie er blevet brugt som medicin i århundreder. Castorfrø uden skrog bruges til prævention, forstoppelse, spedalskhed og syfilis. Ricinusolie bruges som afføringsmiddel mod forstoppelse, til at starte veer under graviditeten og til at starte strømmen af modermælk.

Er ricinusolieplanten giftig?

Ricinus communis (ricinusolieplante) indeholder toksinet ricin. Frø eller bønner, der sluges hele med den hårde ydre skal intakt, forhindrer typisk absorption af betydeligt toksin. Oprenset ricin afledt af ricinusbønnen er meget giftig og dødelig i små doser.

Hvad hedder ricinusolieplante?

Ricinusolieplante, ( Ricinus communis), også kaldet ricinusbønne, stor plante af spurge-familien (Euphorbiaceae), der dyrkes kommercielt til farmaceutiske og industrielle formål. olie og til brug i landskabspleje.

Hvad er hjul lavet af?

Den er lavet ved at udvinder olie fra frøene fra Ricinus communis-planten. Disse frø, som er kendt som ricinusbønner, indeholder et giftigt enzym kaldet ricin. Imidlertid deaktiverer den opvarmningsproces, som ricinusolie gennemgår, den, så olien kan bruges sikkert.

Anbefalede: