Logo da.boatexistence.com

Hvad er berkshire hathaway værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er berkshire hathaway værd?
Hvad er berkshire hathaway værd?

Video: Hvad er berkshire hathaway værd?

Video: Hvad er berkshire hathaway værd?
Video: How to value Warren Buffett's Berkshire Hathaway stock? A GREAT BUY? 2024, Kan
Anonim

Berkshire Hathaway Inc. er et amerikansk multination alt konglomeratholdingselskab med hovedkontor i Omaha, Nebraska, USA.

Hvem vil arve Warren Buffetts penge?

Warren Buffett

Han forklarede, at størstedelen af hans formue (85 procent) vil gå til fem velgørende organisationer, herunder Bill and Melinda Gates Foundation Nogle af de resterende 15 procent vil gå til hans børn, men Buffett har oplært dem til at forvente en lille(ish) sum.

Ejer Warren Buffett Berkshire Hathaway?

Kendt som "Oracle of Omaha", Warren Buffett er en af de mest succesrige investorer nogensinde. Buffett driver Berkshire Hathaway, som ejer mere end 60 virksomheder, herunder forsikringsselskabet Geico, batteriproducenten Duracell og restaurantkæden Dairy Queen.

Hvad er den dyreste aktie i verden?

Den dyreste aktie i verden er Berkshire Hathaway Inc klasse A-aktier, som har handlet til over $400.000 siden april 2021. Virksomheden er også blandt de mest højt værdsatte virksomheder i verden med en markedsværdi på over 632 milliarder USD.

Hvorfor er Berkshire Hathaway-aktiekursen så høj?

Hovedårsagen til, at Berkshire Hathaway klasse A-aktie er prissat så højt, er , at selskabet ikke besluttede at opdele sin aktie Som et resultat har prisen på hver aktie steget sammen med den enorme vækst i holdingselskabet gennem de seneste årtier og er nu den 'dyreste' offentligt handlede aktie.

Anbefalede: