Logo da.boatexistence.com

Hvad er blink-emojien?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er blink-emojien?
Hvad er blink-emojien?

Video: Hvad er blink-emojien?

Video: Hvad er blink-emojien?
Video: Red Flags (ft. Montaigne) OFFICIAL VIDEO 2024, Kan
Anonim

Et gult ansigt med et lille smil, der blinker, norm alt dets venstre øje. Kan signalere en vittighed, flirt, skjult mening eller generel positivitet. Tonen varierer, herunder legende, kærlig, suggestiv eller ironisk. … Winking Face blev godkendt som en del af Unicode 6.0 i 2010 og føjet til Emoji 1.0 i 2015.

Hvad gør ? ond med at sende sms'er?

? Blinkende ansigt-emoji Selv om den ofte bruges til at flirte, er denne emoji også en nyttig måde at spøge på eller stille og roligt lade læseren fortælle om en hemmelighed. Den kan også bruges til at antyde ønskværdige resultater eller til at tilskynde nogen til at tage en bestemt handling.

Hvad betyder det? ??

Tid til at bryde den smilende ansigts-emoji ud for at sikre, at din sexede insinuation lander.… At tilføje denne emoji til en tekst indikerer, at du flirter eller sender en suggestiv besked. På sociale medier kan det også betyde, at du føler dig selvtilfreds og selvtilfreds, fordi du lige har lavet noget baller.

Flirter en blink-emoji?

Et godt placeret winky-face kan faktisk fjerne håbefulde illusioner. Det blinkende ansigt kan bestemt bruges til at flirte eller seksuelle antydninger, men det er ikke dets eneste brug.

Hvad gør ? mener du at flirte?

Blink og tunge-kombinationen ?En del af kunsten at flirte er at finde ud af, hvornår man skal være lidt diskret, og hvornår man skal være lidt højere. Og selvom det blinkende ansigt er en sikker måde at lade nogen vide, at du flirter, kan tilføjelse af en tunge give endnu mere en sjov og seksuel aura til din sms.

Anbefalede: