Logo da.boatexistence.com

Hvem er Terry Bradshaws kone?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Terry Bradshaws kone?
Hvem er Terry Bradshaws kone?

Video: Hvem er Terry Bradshaws kone?

Video: Hvem er Terry Bradshaws kone?
Video: Terry Bradshaw's daughter stops the show! | Celebrity Family Feud 2024, Juli
Anonim

Terry Paxton Bradshaw er en tidligere amerikansk professionel fodboldspiller, der var quarterback for Pittsburgh Steelers i National Football League. Siden 1994 har han været tv-sportsanalytiker og medvært på Fox NFL Sunday.

Hvad skete der med Terry Bradshaws kone?

Tammy er Terrys fjerde kone. Pittsburgh Steelers quarterback blev første gang gift med Melissa Babish, Miss Teenage America 1969. Parret blev skilt efter 18 måneders ægteskab.

Hvad laver Terry Bradshaws kone for at leve?

Hun er en tidligere model og nuværende social media-personlighed, som har skabt sig et navn i samfundet for sit filantropiske arbejde. For ikke at nævne, Bradshaw er en af de kendte hustruer, der har mistet sin mands berømmelse.

Hvem er Charla Hopkins?

Terrys tredje ekskone, Charla Hopkins Bradshaw, er mor til Erin og Rachel. Charla er ikke en del af The Bradshaw Bunch cast, men ligesom sine døtre er hun platinblond, hvilket beviser, at Terry bestemt har en type.

Hvem er Zuri Hesters biologiske far?

Hendes biologiske fars oplysninger er endnu ikke tilføjet nogen steder Vi ved ikke, om Zuris biologiske forældre var gift eller ej. Da Zuri var 3 år gammel, da hendes mor blev gift den 6. august 21016 med Noah Hester, som er privat kok. Hendes mor plejede at arbejde som basketballtræner i gymnasiet.

Anbefalede: