Logo da.boatexistence.com

Får returneret tøj til lossepladsen?

Indholdsfortegnelse:

Får returneret tøj til lossepladsen?
Får returneret tøj til lossepladsen?

Video: Får returneret tøj til lossepladsen?

Video: Får returneret tøj til lossepladsen?
Video: The environmental disaster fuelled by used clothes and fast fashion | Foreign Correspondent 2024, Juli
Anonim

Fem milliarder pund af returnerede varer ender hvert år på amerikanske lossepladser. Mindre end halvdelen af returnerede varer sælges videre til fuld pris. Nogle gange er det billigere at smide varer ud end at ompakke, genoptage lagerbeholdning, opbevare det, videresælge det og sende det ud igen.

Ender returneret tøj på lossepladsen?

Så hvad sker der med vores tøj, når vi bestiller online og derefter returnerer varerne? Virkeligheden er, at meget af det ender simpelthen på losseplads. Det vil sige, når den først er blevet afsendt over hele landet, eller endda kloden, et par gange.

Hvad sker der med tøj, når du returnerer det?

I bedste tilfælde ender dit returnerede tøj med at gå på udsalg eller sidde på et lager, indtil det er uden for sæsonen. Men i de fleste tilfælde tager disse returneringer en klar vej til lossepladser.

Hvilken procentdel af returneret tøj ender på lossepladser?

85% af alle tekstiler, der smides ud i USA – omkring 13 millioner tons i 2017 – bliver enten dumpet på losseplads eller brændt. Den gennemsnitlige amerikaner er blevet anslået til at smide omkring 37 kg tøj ud hvert år.

Når du returnerer tøj, smider de det ud?

Ja, du læste rigtigt. Når du returnerer tøj, støver producenterne det ikke bare af og sætter det tilbage til salg, i alt for mange tilfælde finder return af tøj vej til lossepladser.

Anbefalede: