Hvad er et drab i volleyball?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et drab i volleyball?
Hvad er et drab i volleyball?

Video: Hvad er et drab i volleyball?

Video: Hvad er et drab i volleyball?
Video: Hvad er 'den danske model'? 2024, Oktober
Anonim

A kill (K) tildeles en spiller, hver gang et angreb ikke kan returneres af modstanderen og er en direkte årsag til, at modstanderen ikke returnerer bolden, eller når som helst angrebet fører direkte til en blokeringsfejl fra oppositionen. Et drab fører direkte til et punkt.

Hvad er forskellen mellem en spike og en kill i volleyball?

En stuff-blokering er, når en spiller hopper over nettet og blokerer bolden tilbage til den person, der spik bolden. Et dræb er når et hold spikes bolden, og den bliver sat væk.

Hvordan laver du et volleyballdrab?

Et volleyballdrab er, når bolden finder gulvet på modstanderens side af nettet eller forhindrer modstanderen i at returnere bolden lovligt. Selvom det er målet for enhver angriber at få et dræb, kan det resultere i point til dit hold blot at tvinge modstanderen til at håndtere svære bolde.

Hvad er a kill and a grave i volleyball?

Assist: Norm alt den anden af et holds tre kontakter, tildeles en assist for enhver sætbold, der resulterer i et dræb på det efterfølgende angreb. … Dig: En defensiv kontakt efter en modstanders angreb, der resulterer i en spilbar bold Arme kan være i en platformsposition eller i en overheadposition som et sæt.

Hvad er et godt dræb i volleyball?

Hvad er definitionen af et drab i volleyball? … Dette er en spids eller angreb i volleyball, som ikke kan returneres af det defensive hold, hvilket resulterer i et øjeblikkeligt point for det offensive hold.

Anbefalede: