Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder pladetegneserier?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder pladetegneserier?
Hvad betyder pladetegneserier?

Video: Hvad betyder pladetegneserier?

Video: Hvad betyder pladetegneserier?
Video: How to make comic strip on humour #comicstrip #humour 2024, Juli
Anonim

Der er gode grunde til at pladere en tegneserie (plader er slang for at få en tegneserie professionelt klassificeret og indkapslet i en hård plastskal, der ikke kan åbnes, fra CGC, PGX eller CBCS). … Dette vil give en virkelig god beskyttelse til din tegneserie for betydeligt mindre, end du betaler for at få den klippet.

Hvad er tegneserier?

Det beskriver sig selv som en "uvildig tredjepart", der undersøger tegneserier, tildeler dem en numerisk karakter og derefter forsegler dem i en hård plastikkasse. Det er kendt som "slabbing" for tegneseriefans.

Er tegneserier mere værd?

Value- Prisen på tegneserier med plade er væsentligt højere for de fleste bøger, hvilket skaber mere værdi for ejeren. Beskyttelse- CGC-, PGX- og CBCS-hylstrene giver en fantastisk beskyttelse til en bog. Du kan droppe det, og det vil sandsynligvis ikke skade tegneserien. Udvidet marked – plader udvider markedet med 100.000 købere og sælgere.

Hvad er en rå tegneserie?

Raw Books & Graphics er et forlag, der er specialiseret i tegneserier og grafiske romaner. Det har været i drift siden 1978 og ejes og drives af Françoise Mouly. Virksomheden blev først fremtrædende ved at udgive Raw magazine, co-redigeret af Mouly og hendes mand, tegneserietegneren Art Spiegelman.

Hvordan får du tegneserier vurderet?

Hvor kan du få dine tegneserier vurderet

  1. eBay søgehistorik. Ingen vurdering vil være 100 % nøjagtig - selv eksperter kan ikke give mere end et kvalificeret gæt. …
  2. Auktionshus. Store auktionshuse er eksperter i at prissætte genstande og sælge dem. …
  3. Beslut hvilken markedsplads der er bedst. …
  4. Sparkle City Comics.

Anbefalede: