Logo da.boatexistence.com

Skal forstærkeren være større end sub?

Indholdsfortegnelse:

Skal forstærkeren være større end sub?
Skal forstærkeren være større end sub?

Video: Skal forstærkeren være større end sub?

Video: Skal forstærkeren være større end sub?
Video: Самый простой способ выровнять пол! Быстро, Дешево, Надежно. ENG SUB 2024, Juli
Anonim

Det betyder ikke noget, så længe subwooferen har højere effekt end forstærkeren, du kan bruge en 10W forstærker på en 100W subwoofer, det er der ikke noget problem i, du vil få en SPL i henhold til 10W effekt, men det vigtigste, og som kan forårsage skade, hvis det gøres forkert, er impedansen, vær virkelig forsigtig med at tilslutte …

Gør en større forstærker subwooferen højere?

mere strøm vil norm alt give dig mere lydstyrke, men det afhænger virkelig af den bokstype, du bruger, og om den er bygget og indstillet korrekt til subs.

Hvad hvis min forstærker er kraftigere end mine højttalere?

Forstærkere kan være for kraftige til højttalere. Højttalere er begrænset af den elektriske energi, som de kan omdanne til lyd. Som en generel regel, hvis forstærkeren producerer mere elektrisk energi, end højttalerne kan håndtere, kan det forårsage forvrængning eller klipning, men skade er usandsynlig.

Skal amp rms være højere end sub RMS?

Skal effekten på min forstærker matche RMS på min subwoofer, eller skal forstærkeren være lidt højere end RMS på subwooferen? Begge er acceptable.

Kan en forstærker have flere watt end en sub?

Det gør ikke noget, så længe subwooferen har højere effekt end forstærkeren, du kan bruge en 10W forstærker på en 100W subwoofer, det er der ikke noget problem i, du vil få en SPL i henhold til 10W effekt, men det vigtigste, og som kan forårsage skade, hvis det gøres forkert, er impedansen, vær virkelig forsigtig med at tilslutte …

Anbefalede: