Logo da.boatexistence.com

Kan shellac blive våd?

Indholdsfortegnelse:

Kan shellac blive våd?
Kan shellac blive våd?

Video: Kan shellac blive våd?

Video: Kan shellac blive våd?
Video: Кемпинг под дождем - приподнятая палатка 2024, Kan
Anonim

Shellak-finish ridser let, og shellak er ikke den mest vandafvisende af finish. Når shellak slutter blive våd, udvikler de grimme hvide ringe.

Vil shellak holde til vandet?

Det holdt sig bemærkelsesværdigt godt; selv det meget fortyndede enkeltlag (det tyndeste, lyseste farvede område) var fuldstændig uforstyrret. Jeg blev opmuntret og færdiggjorde mit bord med shellak, og det er fint efter to års daglig brug. Af voksne.

Hvor holdbar er en shellac-finish?

Shellac er et naturprodukt. Den er lavet af de tørrede sekreter fra hun Lac bille. Når de er tørret, indsamlet og behandlet, kan du opløse dem i et opløsningsmiddel såsom alkohol. … Shellac er meget smuk og danner en rimelig holdbar finish, der kan være højglans i naturen.

Hvor lang tid tager shellak at tørre?

(Bemærk – Hvis du er i tvivl, skal du altid afprøve shellac på træaffald før brug). overmalet på cirka 20 til 30 minutter. Efterfølgende lag eller lag påført over eksisterende finish vil tørre at røre ved i 10 til 15 minutter og kan slibes og overmales på cirka en time.

Er shellac en god forsegler?

Et dejligt let lag afvokset shellak er en passende sealer-coat til stort set enhver finish. Jeg har brugt shellak som forsegler til pre-cat lak mange gange med flotte resultater. For en sikkerheds skyld er det altid en god idé, når du prøver en ny kombination, at teste vedhæftningen.

Anbefalede: