Logo da.boatexistence.com

Hvornår er instant pot trykaflastet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er instant pot trykaflastet?
Hvornår er instant pot trykaflastet?

Video: Hvornår er instant pot trykaflastet?

Video: Hvornår er instant pot trykaflastet?
Video: Instant Pot Session 6: How to do a Quick Release 2024, Kan
Anonim

Metalventilen er nede, hvilket betyder, at låget er sikkert at åbne. Hvad er dette? Når låget til instant-gryden ligner dette, med metalventilen faldet under plastikniveauet, er det, når instant-gryden er taget af trykket, og det er sikkert at åbne låget.

Hvordan ved jeg, hvornår min Instant Pot er færdig med at slippe trykket?

Brug en grydelapp eller silikonehandske for at undgå forbrændinger, og hold altid dit ansigt/hænder væk fra dampudløsningsventilen. Du vil vide, at Quick Pressure Release er fuldført, når du ser/hører svømmerventilen (metalstift) falde ned Når det er sket, er det sikkert at åbne Instant Pot.

Hvornår skal jeg frigive min Instant Pot-ventil?

Når tilberedningscyklussen er færdig, vent 10 – 15 minutter, før du flytter udluftningsknappen fra tætningsposition til udluftningsposition for at frigøre det resterende tryk. Sørg altid for, at flydeventilen (metalstift) falder helt, før du åbner låget.

Sker naturlig frigivelse automatisk?

Der sker en naturlig trykudløsning når tilberedningstiden er forbi, og ventilen efterlades lukket Trykket falder uden at gøre noget. Din Instant Pot skifter automatisk til Hold varm-indstillingen. Så snart den skifter til Hold Varm, vil trykket begynde at falde.

Hvor længe udlufter du en trykbeholder?

For at være sikker anbefaler USDA, at alle trykbeholdere skal udluftes 10 minutter før de sættes under tryk. For at udlufte en beholder skal du lade udluftningsrøret (dampudluftningen) være udækket (eller åbne pethanen manuelt på nogle ældre modeller), efter du har fyldt beholderen og låst beholderlåget på plads.

Anbefalede: