Logo da.boatexistence.com

Var betyder unoteret?

Indholdsfortegnelse:

Var betyder unoteret?
Var betyder unoteret?

Video: Var betyder unoteret?

Video: Var betyder unoteret?
Video: VAR Explained 2024, Juli
Anonim

1: viser ikke på en liste, især: vises ikke i en telefonbog, der ikke er opført på listen. 2: at være eller involvere et værdipapir, der ikke formelt er noteret på en organiseret børs: håndkøb.

Hvad betyder det, når der står unoteret?

"Ulistet" betyder, at kun personer, der kender linket til videoen, kan se det (såsom venner eller familie, som du sender linket til). En skjult video vises ikke i nogen af YouTubes offentlige rum (såsom søgeresultater, din kanal eller Gennemse-siden).

Hvad betyder det, når en YouTube-video er skjult?

Ulistede videoer og afspilningslister kan ses og deles af alle med linket. Dine skjulte videoer vises ikke på fanen Videoer på din kanals startsideDe vises ikke i YouTubes søgeresultater, medmindre nogen føjer din skjulte video til en offentlig playliste. Du kan dele en skjult videos URL.

Er ikke-opførte YouTube-videoer private?

Som en påmindelse kan ikke-listede videoer og afspilningslister ses og deles af alle med linket. Skjulte videoer vises ikke for andre, der besøger fanen "Videoer" på din kanalside og bør ikke vises i YouTubes søgeresultater, medmindre nogen føjer en skjult video til en offentlig playliste. Men de er ikke private.

Hvad menes med unoterede referencer?

Collins Kortfattet engelsk ordbog © HarperCollins Publishers:: unoteret /ʌnˈlɪstɪd/ adj. ikke opført på en liste . US Canadisk (for et telefonnummer eller en telefonabonnent) er ikke opført i en telefonbog.

Anbefalede: