Hvad er en ostesmelter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ostesmelter?
Hvad er en ostesmelter?

Video: Hvad er en ostesmelter?

Video: Hvad er en ostesmelter?
Video: Unlocking CHEESE MELTING Secrets, So Fascinating! 2024, September
Anonim

En ostesmelter er en madlavningsanordning, der primært bruges i kommercielle restaurantkøkkener. Drevet af direkte flamme eller elektricitet giver disse lange, brødristerlignende apparater kokke mulighed for at sætte prikken over i'et på retter, især dem der er toppet med revet ost.

Hvad gør en ostesmelter?

Sandt deres navn er ostesmeltere generelt go-to-værktøjet til at smelte ost oven på pasta, sandwich og fransk løgsuppe. De er også ofte vant til at riste brød og kan holde retter varme, efter at maden er anrettet.

Hvorfor kaldes en ostesmelter en salamander?

Navnet, der også anvendes på forskellige typer varmeapparater, kommer fra den mytiske salamander, et udyr, der levede i ild og kunne kontrollere ild. Eksempler fra køkkenbrug omfatter højtemperaturovne og, fra det 17. og 18. århundrede, et bruningselement.

Hvad laver en salamander i køkkenet?

En salamander i vores termer er et specialiseret køkkenapparat, der almindeligvis findes i restauranter. Det er i bund og grund en dedikeret slagtekylling designet til at opnå perfekt grillning, bruning, efterbehandling og ristning på den halve tid af en standard ovnstekylling.

Hvad hedder en restaurant slagtekylling?

Andre navne for en salamander er en overliggende slagtekylling, slagteovn eller hotelkylling. De kan være gas eller elektrisk, men gasflamme er langt den foretrukne type, med moderne gas slagtekyllinger, der bruger infrarøde brændere. De kan være fra 3 til 6 fod lange med flere varmezoner.

Anbefalede: