Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er deakin-universitet godt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er deakin-universitet godt?
Hvorfor er deakin-universitet godt?

Video: Hvorfor er deakin-universitet godt?

Video: Hvorfor er deakin-universitet godt?
Video: Your Mind vs. the Universe: Physicist Unravels Free Will & Duality 2024, Kan
Anonim

Deakin er kendt for topkvalitetsfaciliteter, forskning og undervisning… … Deakin er kendt for topkvalitetsfaciliteter, forskning og undervisning samt innovation og rummelighed. I 2019 blev vi kåret som det nr. 1 universitet i den australske delstat Victoria for bachelorbeskæftigelsesresultater.

Hvad er godt ved Deakin University?

Deakin blev tildelt en 5-stjernet rating af den prestigefyldte universitetsrangeringsorganisation Quacquarelli Symonds (QS). Bedømmelsen indikerer, at Deakin er i verdensklasse på en lang række områder, har banebrydende faciliteter og er internation alt kendt for sin forskning og undervisning.

Hvorfor skal jeg studere på Deakin University?

Hos Deakin fortsætter vi uddannelse gennem progressiv undervisning, innovativ forskning og glob alt engagement Vi har en elevfokuseret kultur med ry for at være tilgængelig og støttende. Dette sikrer, at vores studerende er forberedt på fremtidens job. …

Har Deakin Uni et godt ry?

Overall Ranking

Deakin er rangeret blandt Australiens top 10 universiteter overordnet, og kommer ind som nummer 10. Deakin vurderer højt for undervisningskvalitet. Det er også et velkendt universitet med et godt akademisk ry.

Er RMIT eller Deakin bedre?

Deakin University Law har den højeste score for undervisningskvalitet med 61,5 procent. Melbourne University står på 57,8 pct., mens det på Monash er 56 pct. … Ved RMIT var ratingen højere på 75,7 procent.

Anbefalede: