Logo da.boatexistence.com

Er citrinsten dyre?

Indholdsfortegnelse:

Er citrinsten dyre?
Er citrinsten dyre?

Video: Er citrinsten dyre?

Video: Er citrinsten dyre?
Video: FÖRMÅDESFORMEL 💰 GER PENGAR TILL ALLA SOM HAR DET 2024, Kan
Anonim

Prisen på citrin pr. karat kan variere fra $10 dollars til $30 dollars. … Den mest værdsatte citrinfarve er en dyb rød-orange til en værdi af omkring $30 dollars pr. karat og findes oftest i Brasilien - ædelstene af denne farve kaldes undertiden brandcitrin.

Er ægte citrin dyrt?

Mens citrin stadig er en relativt overkommelig ædelsten med meget høj efterspørgsel, det er ret sjældent i naturen. Som følge heraf bliver den billigere røgkvarts og lilla ametyst almindeligvis varmebehandlet, så de ligner citrin.

Hvad er den mest værdifulde farve af citrin?

Citrinfarven med højeste værdi er dybe rød-orange toner ofte omt alt som Madeira eller Ildcitrin.

Hvad gør citrin dyrt?

Farve. Farve er den vigtigste faktor for citrin. Den har et bredt farveområde fra citrongul til rødbrun, da en gul kvarts er meget sjælden i naturen. Typisk er de dybere farvede sten mere værdsat end de lysere toner, inklusive dem med rødlige nuancer.

Hvordan kan jeg se, om min citrinsten er ægte?

Inspicer farven: Som med de fleste ædelsten har citriner en tendens til at have en relativt jævn nuance over alt. Derfor er en god måde at skelne en ægte fra en falsk på at nøje observere stenens farve Hvis du bemærker en brat ændring i nuance på forskellige punkter på stenen, kan det skyldes, at den er falsk.

Anbefalede: