Logo da.boatexistence.com

Hvad er Tvillingerne?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Tvillingerne?
Hvad er Tvillingerne?

Video: Hvad er Tvillingerne?

Video: Hvad er Tvillingerne?
Video: Her er Signe i dag | Tvillingerne og Julemanden | TV 2 2024, Juli
Anonim

The Gemini Coven var en magtfuld heksepagt fra det nordvestlige Stillehav i USA, nærmere bestemt Portland, Oregon. De er kendt for deres forkærlighed for at tilsløre besværgelser og deres unikke midler til at vælge en leder fra et sæt tvillinger.

Hvorfor skal Tvilling-tvillingerne fusionere?

På grund af at tvillingerne er de første i rækken til ledelsen af pagten, er de forpligtet til at udføre sammensmeltningen, hvorigennem deres bevidsthed og styrke ville blive smeltet sammen. Den stærkeste tvilling overlever besværgelsen og bliver styrket af deres magi såvel som magien fra deres tvilling.

Hvorfor valgte Gemini Coven Caroline?

I nutiden afsløres det af Valerie, at Gemini Coven ønskede for at beskytte Jo og Alarics tvillinger under Kais angreb ved deres bryllupDe fortryllede, der gjorde det muligt for Caroline at blive gravid med tvillingerne. … Alaric forsikrer hende om, at hun forbereder sig godt, og at hun vendte hans liv til det bedre.

Hvem er en Gemini i Vampire Diaries?

11 Tvilling: Damon

Damon er en Tvilling, og han passer virkelig til sit stjernetegn til punkt og prikke.

Hvad sker der med Tvilling-tvillinger på 22?

Vampire Diaries-fans bør huske Gemini Covens tradition kaldet The Merge. Et par tvillinger født i pagten er tvunget til at gennemgå Merge-ceremonien i en alder af 22. I The Merge dør den "svagere" tvilling, og den stærkere tvilling absorberer deres magt og bliver til ny coven-leder.

Anbefalede: