Logo da.boatexistence.com

Har du brug for en m1 til et tumult?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for en m1 til et tumult?
Har du brug for en m1 til et tumult?

Video: Har du brug for en m1 til et tumult?

Video: Har du brug for en m1 til et tumult?
Video: Ahmet Günes – Et interview om passion og talent, og hvorfor virksomheder fejler i talentudviklingen 2024, Kan
Anonim

For at betjene 50-cc Ruckus skal du have et M1-kørekort. Du skal også registrere det hos Department of Motor Vehicles, og du skal have forsikring på cyklen.

Hvad er en Honda Ruckus klassificeret som?

Ruckus har en 49cc-motor, som kun tillader den at nå hastigheder på 30 mph på jævnt underlag. Ifølge statens love i mange stater vil dette betyde, at Ruckus er klassificeret som en " knallert" eller "motordrevet cykel", og du vil ikke kræve et motorcykelkort for at køre. en.

Betragtes en Honda Ruckus som en knallert?

Det er en Honda

For dem, der ikke ved det, er Honda Ruckus en 49cc scooter (eller knallert), som i de fleste stater ikke kræver et særligt kørekort. Vigtigere end det faktum, at en Ruckus er en scooter, er det, at det er en Honda.

Er Honda Ruckus motorvej lovlig?

Motordrevne cykler: Hvis du har en scooter, knallert eller motorcykel med en motor, der yder 5 bremsehestekræfter eller mindre (eller 3,7 kW eller mindre) og en sædehøjde på mindst 26 tommer, må du betjene den på vejen uden at registrere it.

Har du brug for et kørekort for at køre en 49cc scooter?

Et motoriseret køretøj med højst tre hjul designet til at køre hurtigere end 20 km/t, men med et slagvolumen fra 49 til 80 cc, betragtes som motordrevet cyklus. (scootere medfølger). Der kræves et motorcykellicens eller en godkendelse for at betjene enhver motordrevet cyklus.

Anbefalede: