Kunne den spektakulære spider-mand komme tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Kunne den spektakulære spider-mand komme tilbage?
Kunne den spektakulære spider-mand komme tilbage?

Video: Kunne den spektakulære spider-mand komme tilbage?

Video: Kunne den spektakulære spider-mand komme tilbage?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

Over på Twitter har Greg Weisman knust ethvert håb om, at Spectacular Spider-Man vender tilbage. Som svar på en fans spørgsmål om flere sæsoner, siger showrunner, " Desværre, nej" til tanken om, at det kommer tilbage.

Hvorfor er Spectacular Spider-Man ikke på Disney?

I modsætning til Netflix, Hulu og HBO Max annoncerer Disney+ ikke, hvornår en serie eller film forlader streamingtjenesten. … Mangler på listen The Spectacular Spider-Man (2008), som ikke er på Disney+ på grund af Sony Pictures Televisions ejerskab over distributionsrettighederne

Endede Spectacular Spider-Man på en cliffhanger?

The Spectacular Spider-Man-animerede serie endte på en cliffhanger… Spider-Man har haft mange animerede tv-serier, men få har omfavnet hans tegneserierødder så trofast som The Spectacular Spider-Man, en tegnefilm, der kun kørte i to sæsoner fra 2008-2009 og endte på en cliffhanger.

Hvordan ender den spektakulære spider-man?

Bittersød slutning: Mere tung på det bitre. Spider-Man besejrer Green Goblin, hvis sande identitet har været Norman Osborn hele tiden, og redder New York. Men han sendte Norman styrtdykket i døden, hvilket han og Harry er vidne til i rædsel.

Vil Spectacular Spiderman fortsætte?

Spectacular Spider-Man Sæson 3 Won't Ever Happen, ifølge Showrunner. … Den spektakulære Spider-Man-showrunner Greg Weisman siger, at sæson 3 aldrig vil ske. Web-slingeren har haft en bemærkelsesværdig karriere inden for animation, der går tilbage til 60'erne. Næsten hvert årti siden har leveret et nyt bud på myten.

Anbefalede: