Logo da.boatexistence.com

Kan Martin Kemp synge?

Indholdsfortegnelse:

Kan Martin Kemp synge?
Kan Martin Kemp synge?

Video: Kan Martin Kemp synge?

Video: Kan Martin Kemp synge?
Video: Victor Leksell's reaksjon når hele Oslo synger Svag | VG-lista 2023 | Svag 2024, Kan
Anonim

Kan Martin Kemp synge? Yes! Selvom Martin er mest kendt for at være bassist i Spandau Ballet, har han en fantastisk sangstemme og lånte sin vokal til nogle af bandets største sange som "True". Martin sang også på albummet 'In The Swing Of It' sammen med sin kone Shirlie.

Sung Martin Kemp i Spandau Ballet?

Spandau Ballet (/ˈspændaʊ ˈbæleɪ/ SPAN-dow BAL-ay) var et engelsk popband dannet i Islington, London, i 1979. … Bandets klassiske line-up indeholdt Gary Kemp på guitar, synthesizer og backing vokal, hans bror Martin Kemp på bas, vokalist Tony Hadley, saxofonist Steve Norman og trommeslager John Keeble.

Er Martin Kemp og Tony Hadley stadig venner?

Den 61-årige sagde han er ikke venner med sangeren Tony Hadley, og at bandet – berømt for hits som Gold og To Cut A Long Story Short – kæmpede for at komme igennem deres sidste tur. Gary sagde: "Jeg ønsker aldrig at få Spandau sammen igen. Det kommer ikke til at ske. "Jeg orker ikke endnu en tur.

Fald Gary og Martin Kemp ud?

What is The Kemps: All True-dokumentar, og hvornår er den på tv? Saxofonisten Steve Norman bekræftede, at splittelsen ikke var venlig og sagde, at de var "chokerede" over flytningen, hvor Martin Kemp senere tilføjede: "Det har været frustrerende med Tony. Han er nødt til at gøre, hvad han er skal gøre, men han lod os lidt i stikken.

Er Martin og Gary Kemp venner?

“Vi har været rigtig heldige, fordi mig og Gary er blevet venner,” indrømmer Martin.”Vi har arbejdet sammen, vi har hængt ud sammen, og det gør vi stadig nu. Mange brødre får ikke til at gøre det.

Anbefalede: