Logo da.boatexistence.com

Hvad laver Dorinda nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver Dorinda nu?
Hvad laver Dorinda nu?

Video: Hvad laver Dorinda nu?

Video: Hvad laver Dorinda nu?
Video: Bethenny Frankel’s daughter reveals what kind of mom she is 2024, Kan
Anonim

"Dorinda har ejet sin lejlighed siden 2001," fort alte hendes repræsentant, Steve Honig, os i fredags. "Hun flyttede ud, mens hun fik det fuldstændig renoveret. Hun fortsætter med at bo i sin lejlighed på Upper East Side og tilbringer sine weekender på Blue Stone Manor [i Berkshires]. "

Kommer Dorinda tilbage?

Dorinda Medley er klar til at gøre sit Real Housewives of New York-comeback midt i en katastrofal sæson med seertal på et lavpunkt nogensinde. Den elskede 56-årige stjerne er åben for at vende tilbage til Bravo-tv-showet og kan være producenternes frelsende nåde.

Er Bethany stadig venner med Dorinda?

Vi er meget kære venner. Vi er meget tætte. Jeg elsker Bethenny.

Hvem er Bethany stadig venner med?

Kyle Richards og Bethenny Frankel er muligvis ikke opdateret på hinandens seneste selfies, men frygt ikke – de er stadig venner. Under onsdagens afsnit af Watch What Happens Live med Andy Cohen forklarede Richards, 52, hvorfor hun og Frankel, 50, ikke følger hinanden på Instagram.

Hvem er stadig venner med Dorinda?

Luann afslørede, at hun og Dorinda stadig er vennerPå trods af at hun kastede en mild skygge på Dorinda, sagde Luann, at de to stadig er venner. "Vi er gamle venner. Det var bare, som det var i sidste sæson, for ikke at sige, at det ville have været anderledes, hvis hun var med i denne sæson," sagde hun.

Anbefalede: