Logo da.boatexistence.com

Vil dorinda vende tilbage til rhony?

Indholdsfortegnelse:

Vil dorinda vende tilbage til rhony?
Vil dorinda vende tilbage til rhony?

Video: Vil dorinda vende tilbage til rhony?

Video: Vil dorinda vende tilbage til rhony?
Video: ХОТИТЕ УДИВИТЬ ГОСТЕЙ? ПОВТОРИТЕ ЭТОТ РЕЦЕПТ! Как правильно приготовить люля кебаб 2024, Kan
Anonim

Mens Dorinda ikke vender tilbage til The Real Housewives of New York, vender hun tilbage til franchisen i en anden rolle. Daily Mail rapporterer, at Dorinda vil lede rollebesætningen, der er blevet udvalgt til spinoff Housewives Mash-Up.

Vil Dorinda nogensinde vende tilbage til Rhony?

Selvom der er i øjeblikket ingen rapporter om, at hun kommer tilbage på RHONY, bekræftede FOLK i mandags, at hun vender tilbage til Real Housewives-serien i sæson 2 af en kommende mashup-serie på Peacock.

Hvorfor blev Dorinda ikke spurgt tilbage?

"Det er blevet sagt, at jeg nok skulle have taget et år fri," forklarede Dorinda i udsendelsen. "Hør, jeg havde en hård sæson, men det er det, vi gør som husmødre. Vi har gode sæsoner, vi har dårlige sæsoner. … Dorinda sagde, at hun havde fundet på ideer til filmoptagelser, da hun fandt ud af, at hun ikke blev spurgt tilbage.

Hvem kommer ikke tilbage til Rhony?

The Real Housewives of New York-alun, Bethenny Frankel, planlægger ikke at vende tilbage til den populære Bravo-franchise. Find ud af, hvorfor hun holder sig væk.

Hvor fik Dorinda sine penge fra?

Hun har tjent mange penge for at være med i showet og for at optræde som salgsfremmende. Dorinda tjente også en indtægt fra Instagram-godkendelser som medlem af rollebesætningen. Hun har konsekvent arbejdet på en række forskellige job og projekter, der har givet en indtægtskilde.

Anbefalede: