Logo da.boatexistence.com

Hvornår var Judy Garland i Carnegie Hall?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var Judy Garland i Carnegie Hall?
Hvornår var Judy Garland i Carnegie Hall?

Video: Hvornår var Judy Garland i Carnegie Hall?

Video: Hvornår var Judy Garland i Carnegie Hall?
Video: Сказочные Дорси (1947), биография, музыка, мелодрама кино 2024, Juli
Anonim

Judy Garland havde været i showbranchen i næsten 40 år, da hun endelig fik sin Carnegie Hall-debut i 1961 i en alder af 38. Det var en af de mest fejrede aftener i husets historie, delvist takket være det stjernespækkede publikum, som omfattede sådanne showbiz-kongelige som Richard Burton og Marilyn Monroe.

Hvem optrådte først i Carnegie Hall?

Benny Goodman og hans orkester får deres Carnegie Hall-debut den 16. januar. Den 23. december samler producer John Hammond en ekstraordinær cast på mere end 40 kunstnere til en koncert kaldet From Spirituals til at svinge.

Er Carnegie Hall en stor ting?

Carnegie Hall er uden tvivl et af de mest prestigefyldte faciliteter i verden. Og at sige, at du har spillet i Carnegie Hall, er måske bare et af de ultimative mærker af musikalsk ære.

Hvornår blev den første koncert udført i Carnegie Hall?

Da hallens hjørnesten blev lagt i 1891, proklamerede Andrew Carnegie, at "det er sandsynligt, at denne hal vil flette sig sammen med vores lands historie." Dette var sandt fra starten, da det åbnede 5. maj 1891, med en spektakulær koncert med den berømte russiske komponist Pyotr Ilych Tchaikovsky, …

Hvem har sunget i Carnegie Hall?

Siden 1955 har mange af de største navne inden for rock spillet Carnegie Hall. I løbet af en bemærkelsesværdig periode på lidt over seks uger i efteråret 1971, for eksempel Frank Zappa og The Mothers of Invention, Pink Floyd, The Kinks, The Doors (uden Jim Morrison), og The Allman Brothers Band optrådte alle i salen.

Anbefalede: