Logo da.boatexistence.com

Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida?
Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida?

Video: Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida?

Video: Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida?
Video: САМЫЙ ВКУСНЫЙ СОУС С МЯСОМ/ РЕЦЕПТ ТАВАДУРИ 2024, Kan
Anonim

Pools kan miste op til en kvart tomme vand om dagen på grund af fordampning. Det sydlige Florida falder med næsten 10 tommer regn i løbet af året, men det er ikke kun græsplæner, der er tørstige. Bassiner skal genopfyldes regelmæssigt for at undgå at ødelægge pumpen, hvis den begynder at suge luft.

Hvor meget fordamper en pool i Florida?

Tørkeforhold i Florida gør det dyrt at genopfylde en pool. En 14'x28' pool vil miste omkring 60 liter vand om dagen på grund af fordampning. En 20'x40' pool vil tabe omkring 125 gallons på grund af fordampning. Dette kan koste yderligere 30 USD eller mere pr. måned.

Hvor meget vand fordamper fra en pool i Florida om sommeren?

Pools, der er i direkte sol og afdækket i 24 timer i døgnet, vil i gennemsnit miste en kvart tomme vand i tørt, varmt vejr. Dette skyldes primært, at varmen stiger, når luften afkøles.

Hvor meget vand fordamper fra en pool på en dag?

I gennemsnit taber svømmebassiner ca. en kvart tomme vand hver dag, men variationer i vindintensitet, fugtighed og sollys kan ændre vandtabet drastisk.

Hvor meget vandtab i poolen er norm alt?

Den gennemsnitlige fordampningshastighed for poolvand er omkring en kvart tomme vand om dagen eller mere end to tommer på en uge, hvilket på en 33′ x 18′ svømning pool (en gennemsnitlig poolstørrelse) er mere end 2500 liter eller cirka 600 gallons om ugen; dette kan variere afhængigt af dit klima og faktorerne nævnt ovenfor.

Anbefalede: