Logo da.boatexistence.com

Hvor meget cal hypo til at støde pool?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget cal hypo til at støde pool?
Hvor meget cal hypo til at støde pool?

Video: Hvor meget cal hypo til at støde pool?

Video: Hvor meget cal hypo til at støde pool?
Video: Recycled Prolonged Fieldcare Podcast 19: Infection, SIRS, and Sepsis 2024, Kan
Anonim

Den generelle anbefaling er at bruge 1 pund cal hypo-chok for hver 10.000 gallons poolvand og 10 ounce natriumhypo med omkring 12,5 % klor til at rense din pool. Sørg for, at poolvandet er på dets normale niveau.

Hvordan chokerer du en pool med en Cal-hypo?

Fyld din spand omkring ¾ af vejen med varmt vand. Et pund ad gangen, tilsæt calciumhypochlorit til spanden. Rør det forsigtigt, indtil desinfektionsmidlet er helt opløst. Gå rundt om din pool, og hæld blandingen i vandet langsomt og jævnt.

Hvor meget hypoklorit skal jeg bruge for at støde min pool?

Hvor meget stød skal jeg bruge for at støde min pool? Et simpelt forhold og en standard tommelfingerregel at følge, når du chokerer din pool, er at opløse et pund af enten calciumhypochlorit eller natriumdichlor for hver 10.000 gallons poolvand.

Er Cal hypo det samme som stød?

1. Calciumhypochlorit: Også kendt som "cal hypo", dette stød er det mest kraftfulde og hurtigst virkende stød, der findes. Både et oxidationsmiddel og desinfektionsmiddel, cal hypo er hurtigopløseligt og er det hyppigst anvendte i poolindustrien. Det vil hæve din pH en smule, så sørg for at justere pH, mens du bruger det.

Kan du bruge natriumhypochlorit til at chokere en pool?

Natriumhypochlorit, også kendt som blegemiddel eller flydende stød, er en "heavy-duty" type poolstød, som ikke typisk bruges i hjemmebassiner. Natriumhypochlorit er hurtigtopløseligt og behøver, i modsætning til cal-hypo, ikke være foropløst, før det lægges i din pool.

Anbefalede: