Logo da.boatexistence.com

Hvordan eniac blev programmeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan eniac blev programmeret?
Hvordan eniac blev programmeret?

Video: Hvordan eniac blev programmeret?

Video: Hvordan eniac blev programmeret?
Video: Historien om kvindelige programmører 2024, Juli
Anonim

ENIAC var ikke en computer med lagret program. I stedet var det mere som en samling af elektroniske tilføjelsesmaskiner styret af et net af elektriske kabler. Det skulle programmeres med plugboard-ledninger og tre "bærbare funktionstabeller" til indtastning af t altabeller.

Er ENIAC programmerbar?

ENIAC, i fuld elektronisk numerisk integrator og computer, den første programmerbare elektroniske digitale computer til almen brug, bygget under Anden Verdenskrig af USA.

Hvem kodede ENIAC?

ENIACs seks primære programmører, Kay McNulty, Betty Jennings, Betty Snyder, Marlyn Wescoff, Fran Bilas og Ruth Lichterman, bestemte ikke kun, hvordan ENIAC-programmer skulle indtastes, men udviklede også en forståelse af ENIAC's indre virke.

Hvem programmerede den første elektroniske computer?

Men den første elektroniske computer til specielle formål er muligvis blevet opfundet af John Vincent Atanasoff, en fysiker og matematiker ved Iowa State College (nu Iowa State University), under 1937–42.

Hvordan blev den første computer omprogrammeret?

Det korte svar: De første programmer var omhyggeligt skrevet i rå maskinkode, og alt blev bygget op derfra. Idéen kaldes bootstrapping. Antag, at du har en bar maskine med en processor, noget flashhukommelse og en harddisk.

Anbefalede: