Logo da.boatexistence.com

Hvem er Tahanis soulmate?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Tahanis soulmate?
Hvem er Tahanis soulmate?

Video: Hvem er Tahanis soulmate?

Video: Hvem er Tahanis soulmate?
Video: Every Single Tahani Name Drop | The Good Place 2024, Juli
Anonim

Historie. Quinston Timeclock er en af de 318 Bad Place-torturister, som Michael har hyret til sit eksperiment. Han optræder først som Tomas, da han bliver introduceret som Tahanis soulmate i version to af Michaels eksperiment.

Hvem ender Tahani med?

Tahani gifter sig med Jason for at overføre halvdelen af sin formue til ham og slår op med Larry. De to af dem (sammen med Michael) tager til Jacksonville, Florida, for at hjælpe Jasons far Donkey Doug og hans ven Pillboi.

Er Chidi Tahanis soulmate?

The Good Place er langsomt på vej mod et Chidi/Eleanor-efter-slutspil. … Eleanors soulmate er Chidi. Tahanis soulmate er Jianyu, den tavse munkBortset fra faktisk, at Chidis soulmate er den 'rigtige' Eleanor, og Jianyu er virkelig Jason Mendoza, og 'bedragerne' har rodet systemet i stykker.

Hvilken Eleanor er Chidis soulmate?

10 Chidi And Esmeralda Dette inkluderede partnerskab med dem med "sjælekammerater", som er meget forkerte for dem. For Chidi er den mareridtsagtige soulmate, han er partner med, Esmeralda. Hun er en sur og kold kvinde, der er besat af død og mørke, og hun gør Chidi virkelig utilpas.

Er Eleanor forelsket i tahini?

Fans af The Good Place har været villige Eleanor (Kristen Bell) og Tahani (Jameela Jamil) til at mødes lige siden seriens første sæson. …

Anbefalede: