Logo da.boatexistence.com

Hvem er kel mitchells kone?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er kel mitchells kone?
Hvem er kel mitchells kone?

Video: Hvem er kel mitchells kone?

Video: Hvem er kel mitchells kone?
Video: Descendants Performance - Dancing with the Stars 2024, Juli
Anonim

Kel Johari Rice Mitchell er en amerikansk skuespiller og stand-up komiker. Han er kendt for sit arbejde som fast rollebesætning i Nickelodeon sketchkomedieserien All That, som den usynlige dreng i 1999 …

Er Kel Mitchell stadig gift?

Mitchell var gift med Tyisha Hampton i seks år indtil deres skilsmisse i 2005. De har to børn sammen, en søn født i 1999 og en datter født i 2002. Mitchell giftede sig med rapperen Asia Lee den25. februar 2012. De har to børn sammen, en datter født i juli 2017 og en søn født i oktober 2020.

Hvad skete der med Kel alt det der?

Selv om hans primære MO er faderskab, befinder Mitchell sig stadig på tv på en semi-hyppig basis. Mest bemærkelsesværdigt har han arbejdet på et par projekter med Nickelodeon i de seneste år, både store og små. Han er en fast mand på genstarten af All That, og har endda bidraget som executive producer i den seneste sæson.

Har Kenan Thompson et barn?

Parret har to døtre

Den 30. juni 2014 bød parret velkommen til deres første datter Georgia Marie Thompson. Fire år senere blev Gianna Michelle født den 31. juli 2018. Den fede Albert-stjerne jokede med, at hans kølighed forsvandt, da han blev far.

Hvor gamle er spilrysterne?

En live-action sitcom om to 12-årige piger, der starter et spilfirma til flere millioner dollar og tager rap-superstjernen Double G som forretningspartner.

Anbefalede: