Logo da.boatexistence.com

Hvordan fik weezer deres navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik weezer deres navn?
Hvordan fik weezer deres navn?

Video: Hvordan fik weezer deres navn?

Video: Hvordan fik weezer deres navn?
Video: What your favorite music says about you! 2024, Kan
Anonim

Weezer fik deres navn under Cuomos telefonopkald med bookeren den dag, fra et kaldenavn, Cuomos biologiske far gav ham. … Han havde allerede brugt navnet "Weezer" som et label fra en af hans kassetter med nye sange. "Jeg kan huske, at jeg fik breve fra min far, og det ville altid være: 'Til Weezer.

Hvorfor hedder den Weezer?

Cuomo, Wilson, Sharp og Cropper dannede Weezer den 14. februar 1992. … De tog deres navn fra et kaldenavn, som Cuomos far gav ham. Cuomo gav Sharp et år til at få bandet en pladekontrakt, før Cuomo tog imod et stipendium ved University of California, Berkeley.

Hvorfor blev Rivers Cuomo kaldt Weezer?

"Weezer" var det kaldenavn, som hans far fik til Cuomo, da han var et lille barnWeezer skrev under med DGC, et datterselskab af Geffen Records, den 25. juni 1993 og udgav deres selvbe titlede debutalbum, også kendt som Blue Album, i maj 1994. Cropper forlod bandet under albumindspilningen og blev erstattet af Brian Klokke.

Hvorfor hades Weezer?

De var sjove, tog ikke sig selv for seriøst, og alt i alt var det fantastiske album, der skabte Weezers renæssance. … Dette fører til, at en af de vigtigste dele i Weezer-fans hader Weezer, idet de har evnen til at grine af noget, du elsker.

Hvad mener du med Weezer?

Weezer er et amerikansk rockband dannet i Los Angeles i 1992 bestående af Rivers Cuomo, Patrick Wilson, Brian Bell og Scott Shriner. Line-up'et har ændret sig tre gange siden det blev dannet i 1992. … I 2001 vendte Weezer tilbage med endnu et selvbe titlet album, også kendt som The Green Album, med den nye bassist Mikey Welsh.

Anbefalede: