Logo da.boatexistence.com

Er seeley stand i kathy reichs bøger?

Indholdsfortegnelse:

Er seeley stand i kathy reichs bøger?
Er seeley stand i kathy reichs bøger?

Video: Er seeley stand i kathy reichs bøger?

Video: Er seeley stand i kathy reichs bøger?
Video: Bones - The Books of Kathy Reichs 2024, Juli
Anonim

Emily Deschanel og David Boreanaz har spillet Brennan og Booth on Bones i 10 sæsoner nu. Der er to store knogler i Kathy Reichs' liv: TV-serien med Emily Deschanel i hovedrollen og serien med 18 bøger med kriminalromaner.

Hvem er Seeley Booth baseret på?

I sæson 4 oplyses det, at Booth har været i FBI i tolv år, hvilket antyder, at han ville have sluttet sig til Bureauet omkring 1996. Booth er baseret på J. Edgar Hoover Buildingsammen med sin afdøde kollega Dr.

Hvad skete der med Larabee i Kathy Reichs bøger?

Hendes elskede chef, Tim Larabee, er død en hjerteskærende død, og hans afløser, Margot Heavner, har ikke glemt sin mangeårige fejde med Tempe. Heavner er måske ikke i stand til at fyre Tempe, men hun kan gøre det til sin mission at gøre sit liv til et helvede. … Mandens identitet er ukendt, hans dødsårsag er uklar.

Er Booth fra Bones baseret på en rigtig person?

Hank Booth Jr. Seeley Joseph Booth er en fiktiv karakter i den amerikanske tv-serie Bones (2005–2017), portrætteret af David Boreanaz. Agent Booth er medhovedperson i serien sammen med Dr.

Hvorfor blev Booth dræbt af Bones?

Hanson fort alte TV Line, at Cartwrights rolle i den nye Syfy-pilot Alphas var den primære årsag til Murrays død. " Så vi besluttede at dræbe ham for hjertesorgen. "

Anbefalede: