Logo da.boatexistence.com

Var Audrina på Laguna Beach?

Indholdsfortegnelse:

Var Audrina på Laguna Beach?
Var Audrina på Laguna Beach?

Video: Var Audrina på Laguna Beach?

Video: Var Audrina på Laguna Beach?
Video: The Hills | 'Justin Bobby Wore Combat Boots to the Beach' Official Clip | MTV 2024, Kan
Anonim

I 2005 udviklede MTV reality-tv-serien The Hills som spin-off af Laguna Beach: The Real Orange County. … Den 28. maj 2009 bekræftede hun under et interview på On Air med Ryan Seacrest, at hun forlod The Hills for at medvirke i sit eget reality-program, der dokumenterer hendes liv uden for The Hills.

Er Audrina og Heidi virkelig venner?

Selvom Heidi insisterer på, at hun og Conrad virkelig var venner, var andre venskaber sandsynligvis ikke så tætte, som reality-programmet fik dem til at virke. Per People fort alte Patridge til Sweden With Love i 2015: "Vi gik hver til sit. … Lauren "Lo" Bosworth fort alte også Us Weekly i 2016: " Audrina var ikke venner med os i det virkelige liv, nogensinde

Arbejde Audrina faktisk hos Epic Records?

Audrina. Da LC og Heidi første gang mødte Audrina ved poolen, tjente Audrina som receptionist i Los Angeles' Quixote Studios. … Men da hun flyttede til et job som receptionist hos Epic Records, blev det hurtigt til kategorien "Jeg laver det her til showet ".

Arbejde Audrina virkelig for Quixote?

Audrina Patridge: Quixote var et rigtigt job. Jeg kom meget i problemer, fordi de ville filme der, og jeg var den eneste receptionist. Jeg tænkte: "Jeg bliver fyret! "

Arbejde Landon virkelig på bolthouse?

Var Landon virkelig Brents assistent på The Hills? E! News bekræfter, at Landon faktisk var Brents "anden assistent" hos Bolthouse PR. Landon optrådte meget kort i sæson 1, afsnit 3. I afsnittet stopper Heidi FIDM og går på arbejde hos Bolthouse.

Anbefalede: