Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger laguna seca?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger laguna seca?
Hvor ligger laguna seca?

Video: Hvor ligger laguna seca?

Video: Hvor ligger laguna seca?
Video: How Cadillac Racing's 01 passed every GTP to WIN at Laguna Seca (IMSA 2023) 2024, Kan
Anonim

Laguna Seca Raceway er en asf alteret racerbane i det centrale Californien, der bruges til både bil- og motorcykelløb, bygget i 1957 nær både Salinas og Monterey, Californien, USA. Væddeløbsbanen er 2.238 miles lang, med en 180 fods højdeændring.

Hvorfor er Laguna Seca så berømt?

Hjem til motorløbs mest berygtede hjørne, Proptrækkeren, Laguna Seca i Monterrey, Californien, er en legendarisk racerbane. Den 2,2-mile lange bane åbnede første gang i 1957 og har været vært for alt fra IndyCar-mesterskaber til motorcykel Grand Prix.

Kan du køre med Laguna Seca?

WeatherTech Raceway Laguna Seca er et af de mest populære løbssteder i verden på grund af dets førsteklasses beliggenhed, spektakulære banelayout og rige historie.… Denne udfordrende 2,238-mile racerbane har det hele: sving med høje hastigheder, alvorlige højdeændringer, hurtige lige strækninger og udfordrende tekniske sving.

Hvor mange miles er Laguna Seca?

WeatherTech Raceway Laguna Seca er en 11-sving, 2.238-mile juvel af en vejbane på Californiens smukke centrale kyst. Mens banen er en favorit blandt racerløbere og fans verden over, fokuserer mange på en bestemt sektion - officielt sving 8 og 8A - eller mere almindeligt kendt som The Corkscrew.

Bruger Laguna Seca?

Grand Prix-campingpladsen er åben fra 1. april til 31. oktober og byder på pladser med snavs til teltcamping såvel som RV-camping. Alle campingpladser har adgang til badeværelse og brusefaciliteter, samt picnicborde og bålpladser. Foretag en reservation for at campere ved Laguna Seca Recreation Area ved at ringe på 888-588-2267.

Anbefalede: