Logo da.boatexistence.com

Hvor er batteriet på en quad?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er batteriet på en quad?
Hvor er batteriet på en quad?

Video: Hvor er batteriet på en quad?

Video: Hvor er batteriet på en quad?
Video: 🛴[Multilingual sub] The importance of the battery pack ! ⚡Hunter QUAD/Electric hyper scooter/전동킥보드 2024, Kan
Anonim

modeller, batteriet er bag det højre fordæk. For at få adgang til den skal du fjerne stænkskærmen bag højre fordæk og venstre sidepanel.

Har quads batterier?

Mange ATV'er har en push-start mulighed, der bruger et batteri til at tænde for motoren. Det er det, der gør det muligt at køre ATV'en, så et dødt batteri skal startes eller udskiftes, hvis dette er tilfældet.

Hvordan kickstarter du en quad?

Tænd for den første ATV, eller den med fuldt batteri, og lad den køre i et stykke tid, cirka 3-5 minutter. Derefter forsøg at tænde den døde ATV med kablerne stadig tilsluttet. Typisk vil dette gøre tricket, og din ATV starter med det samme.

Kan jeg starte en quad med en bil?

Du kan faktisk bruge en bil til at starte en ATV … Forbind ledningerne, som du ville gøre med enhver anden ATV/ATV eller bil/bil opsætning. Derefter skal du IKKE tænde bilen. Bilbatteriet er meget stærkere end ATV-batteriet, og hvis du tændte det, kan du forårsage problemer med ATV-batteriet.

Har en 4-hjulet bil brug for et batteri for at køre?

Registreret. Ja, de fleste ATV'er vil køre uden batteri, de har en magneto og en pull-start og behøver ikke de 12 volt til noget på motoren. Kun lys og tilbehør. For det første har brændstofindsprøjtningen brug for trykket fra brændstofpumpen.

Anbefalede: