Logo da.boatexistence.com

Hvor er eu yan sang fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er eu yan sang fra?
Hvor er eu yan sang fra?

Video: Hvor er eu yan sang fra?

Video: Hvor er eu yan sang fra?
Video: Sådan fjerner du ødem, DOBBELTHAGE og strammer OVALEN i ansigtet. Modellering MASSAGE. 2024, Kan
Anonim

Eu Yan Sang er en virksomhed, der har specialiseret sig i traditionel kinesisk medicin. Det driver i øjeblikket mere end 230 detailforretninger i Hong Kong, Macau, Kina, Malaysia, Singapore og Australien, plus fire fabrikker i Hong Kong og Malaysia. Gruppen driver også omkring 30 TCM-klinikker i Malaysia, Singapore og Hong Kong.

Hvem ejer Eu Yan Sang?

Holdingselskabet, Eu Yan Sang International Limited, har været noteret på hovedkortet på Singapore Exchange siden 2000. Det var blevet afnoteret i oktober 2016 og nu majoritetsejet af the Righteous Crane Holding Pte Ltd - et konsortium oprettet af Richard Eu, Tower Capital Asia og Temasek Holdings.

Hvor meget er Eu Yan Sang værd?

Aktierne i hans virksomhed er steget med 30 % i det seneste år, fordi flere kunder søger alternativer til vestlige lægemidler. Eu-familiens nettoformue er $160 millioner.

Hvor mange Eu Yan sang i Singapore?

I øjeblikket har Eu Yan Sang et omfattende distributionsnetværk, der omfatter tæt på 180 Eu Yan Sang detailforretninger i Kina, Hong Kong, Macau, Malaysia og Singapore. Det driver også tæt på 30 TCM-klinikker i Singapore, Malaysia og Hong Kong og en mad- og drikkevarebutik i Malaysia.

Er Eu Yan Sang et børsnoteret selskab?

Eu Yan Sang International Limited er offentligt noteret på SGX-hovedkortet.

Anbefalede: